Hollywood-tähti uudeksi Bond-pahikseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seuraava James Bond -elokuva on parhaillaan työn alla. Taannoin paljastettiin, että 24. 007-seikkailun Bond-tyttönä tullaan näkemään ranskalainen Lea Seydoux. Nyt elokuvan näyttelijäkaarti on jälleen kasvanut yhdellä elokuvapahiksella.

Itävaltalainen näyttelijä Christoph Waltz tullaan näkemään tulevan Bond-elokuvan pahiksena. Waltz muistetaan erityisesti rooleistaan Quentin Tarantinon elokuvissa Kunniattomat paskiaiset ja Django Unchained.

Daily Mail -toimittaja Bez Bamingboyen julkaiseman Twitter-viestin mukaan elokuvaa tullaan kuvaamaan joulukuussa Meksikossa, Marokkossa, Itävallassa, Italiassa ja Lontoossa. Taannoin Guardians of the Galaxy -elokuvasta tutun vapaapainijan, Dave Bautistan, uutisoitiin myös liittyneen 24. Bond-seikkailun näyttelijäkaartiin. Daniel Craig palaa jälleen James Bondin rooliin. Sam Mendesin ohjaaman elokuvan ensi-ilta on lokakuussa 2015.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat