Hollywood-tähti uudeksi Bond-pahikseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seuraava James Bond -elokuva on parhaillaan työn alla. Taannoin paljastettiin, että 24. 007-seikkailun Bond-tyttönä tullaan näkemään ranskalainen Lea Seydoux. Nyt elokuvan näyttelijäkaarti on jälleen kasvanut yhdellä elokuvapahiksella.

Itävaltalainen näyttelijä Christoph Waltz tullaan näkemään tulevan Bond-elokuvan pahiksena. Waltz muistetaan erityisesti rooleistaan Quentin Tarantinon elokuvissa Kunniattomat paskiaiset ja Django Unchained.

Daily Mail -toimittaja Bez Bamingboyen julkaiseman Twitter-viestin mukaan elokuvaa tullaan kuvaamaan joulukuussa Meksikossa, Marokkossa, Itävallassa, Italiassa ja Lontoossa. Taannoin Guardians of the Galaxy -elokuvasta tutun vapaapainijan, Dave Bautistan, uutisoitiin myös liittyneen 24. Bond-seikkailun näyttelijäkaartiin. Daniel Craig palaa jälleen James Bondin rooliin. Sam Mendesin ohjaaman elokuvan ensi-ilta on lokakuussa 2015.