Hotellitason majoitus oikeassa MD11-lentokoneessa? Tältä se näyttää

Matkailu · Terhi Piiroinen

Tukholmassa on lentokentän liepeille Boeing 747 -jumbojettiin rakennettu hotelli, joka lienee monien lentämisestä pitävien unelmakohde. Myös Costa Ricasta löytyy lentokoneeseen rakennettu sviitti, kun matkamies voi nukkua unensa hotellihuoneistoksi muutetussa Boeing 727 -lentokoneessa.

Maailman ja Suomen majoituspalveluita parhaillaan mullistava Airbnb-palvelu tarjoaa majoituksia yksityisiltä yksityisille yleensä huomattavasti hotelleja mukavammin ja edullisemmin. Äskettäin Airbnb tarjosi kuitenkin majoitusta, jollaista hotelleilla ei ole tarjota.

KLM, Airbnb
KLM, Airbnb

Kyseessä oli kilpailu, jossa voittajat saivat majoituksen tänä syksynä reittiliikennekäytöstä poistetussa McDonnell Douglas MD11 -lentokoneessa. Amsterdamin Schipholin lentokentällä Hollannissa sijaitsevassa KLM-lentoyhtiön ”huoneistossa” on yhdessä kokonaisuudessa melko normaalit huoneet, kuten olohuone ja makuuhuone. Voittajat pääsevät majoittumaan lentokoneeseen 28. – 30. marraskuuta. Lentokone ei kuitenkaan nouse ilmaan, vaan se seisoo lentokentällä.

KLM, Airbnb
KLM, Airbnb
KLM, Airbnb
KLM, Airbnb
KLM, Airbnb
KLM, Airbnb