Huippumalli peittelee pakonomaisesti vatsaansa – syy paljastui?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaisen huippumallin Lara Binglen on huhuttu odottavan esikoistaan. Neitokainen on kuluneen kuukauden ajan nähty pukeutuvan vatsanseutua piilottaviin vaatteisiin. Vastoin naisen tyyliä, kaikki hänen ihonmyötäiset vaatteensa on jätetty vaatekaapin pohjalle.

Nainen on kuvattu useasti kadulla väljissä vaatteissa vatsaansa piilotellen. Sen lisäksi Bingle on vältellyt kameroita ollessaan ulkona.

Daily Mail -lehden mukaan raskaudesta on huhuttu jo kuukauden päivät ja naisen käytöksestä päätellen Lara mahdollisesti odottaa lasta. Huippumallina tunnettu Lara Bingle on yhdessä näyttelijän Sam Worthingtonin kanssa ja lapsi olisi molemmille ensimmäinen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat