Sara Sieppi kuvassa meikittömänä – tällainen ero meikattuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Sara Sieppi on menestynyt hyvin äänestyksissä, joissa on haettu maan kauneimpia naisia perusteella tai toisella. Kuluneena vuonna Sieppi on tähdittänyt usein myös lehtien kansikuvia ja valittu pettäjämiesten unelmakumppaniksi.

The magic of makeup#maalaushommia #BlogUpdated www.sarasieppi.com

Kuva, jonka SARA SIEPPI (@sarasieppi) julkaisi

Tänään Sara julkaisi blogissaan useita valokuvia itsestään tarkoituksenaan osoittaa miten hänen ulkonäkönsä muuttuu meikeillä. Kuvissa Sieppi nähdään ensin ilman meikkejä ja sitten meikkauksen eri vaiheissa.

Sara tunnetaan ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä, ja sama aktiivisuus on jatkunut myös lomalla. Sara on nimittäin julkaissut reissultaan tähän mennessä useita bikinikuvia Instagramissa. Kelit ovat kuvien perusteella suosineet ”likkojen reissua”, sillä kaunottaret ovat päässeet nauttimaan niin merestä kuin uima-altaastakin.