Suomalaisartistille merkittävä levydiili supertähtien levy-yhtiölle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen elektronisen musiikin nouseva tähti Lenno on jo tunnettu EMD-tekijä maailmalla. Nyt 19-vuotias nuori mies on kiinnitetty yhdysvaltalaiselle Casablanca levy-yhtiölle, jonka listoilla ovat muun muassa DJ Tiesto, Martin Garrix, Kavinsky ja Nicky Romero.

Lenno on tunnettu tarttuvista kappaleistaan, joissa yhdistyvät luontevasti eri elektronisen musiikin tyylit pääpainon ollessa discossa ja housessa. Lenno julkaisi elokuussa raikkaan singlen Wake up, ja uusia sinkkuja on odotettavissa alkuvuodesta.

– Signaaminen on pitkäaikainen unelma ja oon tosi innoissani ja kiitollinen, että pääsen tekemään duunia näin hienon ja pitkän historian omaavan levy-yhtiön kanssa. Olen juuri nyt yhdistetyllä studio- ja kiertuereissulla Los Angelesissa. Soitin tällä viikolla Exchange-klubilla ja Toronton The Guvernmentissa venäläisen Artyn kanssa, Lenno kommentoi.