Mykistävä kauneustrendi: Kainalokarvat värjätään ajelun sijaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on saanut tuulta alleen villitys, jossa ihmiset värjäävät kainalokarvojaan eri värisiksi ja julkaisevat niistä kuvan Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa. Monet villitykseen osallistuneita ovat olleet naisia ja heidän mielestään kuvien lisäily on ollut hauskaa ja vapauttavaa.

Monet naiset ovat kertoneet kuvien lisäilyn olleen huvittavaa puuhaa, sillä naisten kainalokarvoja ei yleensä katsota hyvällä, saatikaan sitten värjättyjä kainalokarvoja. Villitykseen osallistuneet ovat saaneet aikaan paljon mielenkiintoista keskustelua ja sosiaalisessa mediassa ilmiöstä on alettu puhua jo kauneustrendinä.

Daily Mail -lehden mukaan monet ovat toivoneet villityksen laantuvan, sillä sateenkaaren värisiksi värjätyt kainalokarvat eivät ole useimpien mukaan kaunista katseltavaa. Sen sijaan kainaloista pilkottava värikäs pehko näyttää vain oudolta. Lämpimissä maissa villitys on selkeästi suositumpi kuin pohjoismaissa. Värjättyjen kainalokarvojen esitteleminen talvipakkasella ei kuulosta hyvältä idealta. Aika näyttää, rantautuuko trendi myös Suomeen.