Mies juo nuorten virtsaa – kuvittelee sen pitävän nuorena

Ohhoh! · Tim Isokivi

My Strange Addiction -sarjassa tavataan ihmisiä, joilla on toinen toistaan omituisempia tapoja ja riippuvuuksia. Sarjassa on tutustuttu muun muassa maalia, hiekkaa, deodorantteja, kissankarvoja ja autonrenkaita syöviin ihmisiin.

Katsojille onnistutaan esittelemään lähes joka kerta aikaisempia hurjempia esimerkkejä riippuvaisuuksista. Sarjan tulevassa jaksossa tavataan mies, jonka tarina on jo etukäteen herättänyt runsaasti kohua internetissä. Robert Wells juo nuorten virtsaa, sillä hän uskoo sen tekevän hänestä itsestään nuoremman. Virtsan täytyy olla tuoretta, ja Wellsillä on käytössään kekseliäitä keinoja riippuvuutensa tyydyttämiseksi.

Robert Wells on muun muassa esittänyt huvipuiston huoltomiestä saadakseen itselleen virtsaa nautittavaksi. Hän väitti asiakkaille huvipuiston vessan olevan epäkunnossa, ja että heidän tulisi tehdä tarpeensa seinässä letkun päässä olevaan suppiloon. Wells itse piiloutui seinän taakse juomaan letkun toisesta päästä virtaavaa nestettä.

My Strange Addiction -sarjan haastatteleman psykologin mukaan Robert Wells ei ole pedofiili, vaan lääkäri vertaa miehen outoa riippuvuutta heroiiniaddiktioon. Kuten arvata saattaa, Wells on joutunut tapansa ja metodiensa vuoksi tekemisiin myös viranomaisten kanssa, ja mies onkin tuomittu teoistaan viideksi vuodeksi vankeuteen.