Maailman söpöin koira? Jiff sulattaa paatuneimmankin sydämen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen koiranpentu on luonnostaan söpö, mutta jotkut koirat ovat kuitenkin muita söpömpiä. Eräs poikkeuksellisen hellyttävä yksilö on pomeranianpentu Jiff, joka sulattaa parhaillaan sydämiä ympäri maailmaa. Jiffillä on kaksi maailmanennätystä ja suuri määrä julkkiksia faneinaan.

Splash
Splash

Hollywoodin tämän hetken kuumin koiratähti, nelivuotias Jiff, nousi tähdeksi oltuaan mukana Katy Perryn musiikkivideolla Dark Horse ja Covergirl-mainoksessa. Maailmanennätyksen koira on saanut maailman nopeimmista etu- ja etutassuista, joilla se kykenee kävelemään jopa 10 metriä hujauksessa. Sillä on jo 1,3 miljoonaa Facebook-fania. Hollywoodissa asuva koira osaa tietenkin myös skeitata.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash