Valtava tulimeri riehui Los Angelesissa: ”Kuin helvetti olisi päässyt irti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on vanhan sanonnan mukaan kaikki suurempaa. Tänään se on pätenyt ainakin Los Angelesin keskustassa syttyneeseen valtavaan tulipaloon, joka tuhosi rakenteilla olleen asuinrakennuksen täysin. Tulipalo levisi lopulta koko korttelin kokoiseksi tulimereksi.

Maanantaina aamuyöllä kello 01.20 North Freemont Streetillä syttynyttä tulipaloa oli sammuttamassa 250 palomiestä, mutta palon kokoluokka oli tehnyt siitä lähes mahdottoman sammuttaa ennen kuin kaikki palava aines oli palanut loppuun.

Tulessa oli suuri Da Vinci Apartments -rakennuskompleksi, joten liekit näkyivät kymmenien kilometrien päähän. Yllä olevasta Gautam Trivedin julkaisemasta valokuvasta paljastuu miten suuresta tulipalosta oli kyse.