Pitihän se arvata! Selfie-kuvaajille julkaistiin oma korttipeli

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joulumarkkinoita ajatellen on kehitelty korttipeli, jonka kohderyhmänä ovat erityisesti selfie-kuvien ottajat. Korttipelissä pärjää se pelaaja, joka osaa esittää ja poseerata kaikista parhaiten. The Selfie -peli on hauskaa ajanvietettä joulupyhiä silmällä pitäen.

Humoristisen korttipelin idea on yksinkertainen, sillä pelissä täytyy esittää ja arvata. Jokaisessa pelikortissa lukee joko poseerausilme tai erikoinen tilanne, jota pelaajien täytyy esittää. Jokainen pelaaja vetää vuorolla pakasta oman korttinsa ja sen jälkeen ottaa itsestään selfien, jossa esittää kyseisen kortin kuvaama tilannetta.

Toisten pelaajien on arvattava mistä on kyse. Korteissa saattaa lukea esimerkiksi tilanne: ”tapasit juuri elämäsi rakkauden”, tai ”saavuit kotiisi ja siellä odotti yllätysjuhlat”. Pelaajien täytyy selfieidensä avulla kertoa muille pelaajille mistä on kyse.

Jos korttipeliin osallistuu pelaajia, jotka eivät ole selvillä nykytrendeistä tai eivät osaa poseerata hyvin, on peli todennäköisesti erittäin hauskaa ja koomista ajanvietettä. Kokeneet selfien ottajat ovat varmasti vahvoilla tässä pelissä. Jos jouluna ei keksi muuta syytä räpsiä selfieitä itsestään, voi aina alkaa pelata The Selfie -korttipeliä.