Avril Lavigne kärsii vakavista terveysongelmista? ”Rukoilkaa puolestani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaispoppari Avril Lavigne erosi taannoin Nickeback-yhtyeen Chad Koegerista. Pariskunta ehti olla naimisissa hieman yli vuoden ajan. Ero ei kuitenkaan ole tällä hetkellä ainoa Avrilia koetteleva murheen aihe.

30-vuotias laulajatar on paljastanut faneilleen kärsivänsä terveysongelmista, joiden vuoksi hän on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa musiikista ja julkisuudesta. Asia tuli julki Twitterin Avril Lavigne Charts -tilin julkaistua viestejä, joissa tähdeltä kysellään kuulumisia.

– Tuntuu pahalta, etten ole voinut kertoa faneilleni miksi olen viettänyt hiljaiseloa, Avril avautui viestissään.

– En voi hyvin. Minulla on terveysongelmia, joten muistakaa rukoilla puolestani, laulajatar jatkoi.

Billboard-lehden mukaan poptähden edustaja on vahvistanut viestien olevan aitoja, mutta ei kommentoi tarkemmin minkälaisista terveysongelmista Avril kärsii. Edustaja kuitenkin kiistää huhut, joiden mukaan laulajatar olisi raskaana.

Laulajatar ja Nickelback-keulahahmo avioituivat Etelä-Ranskassa vuonna 2013, mutta pariskunta erosi tämän vuoden syyskuussa. Avril Lavigne on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa. Tähtiparin avioliitto kesti kolmen vuoden ajan.