Kissan ulkonäkö naurattaa: ”Stalinin kaksoisolento”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet tuntevat internetin Cats That Look Like Hitler -sivuston, jolla esitellään hämmästyttävän paljon Saksan edesmennyttä diktaattoria, Adolf Hitleriä, muistuttavia kissoja. Nyt sosiaalisen median käyttäjiä ihastuttaa myös toista 1900-luvun hirmuhallitsijaa muistuttava katti.

Isn't that piece of ham mine? I believe I claimed it right away when you brought it home.

Kuva, jonka Stalin The Cat (@stalinthecat) julkaisi

Meowsheph Stalin on norjalainen kissa joka näyttää epäilyttävän paljon sukunimikaimaltaan, Joseph Stalinilta. Yhdennäköisyys johtuu kissan kasvoja koristavista valkoisista kuvioista, jotka muistuttavat diktaattorin paksuja viiksiä.

Stalin-kissan Instagram-tili on saavuttanut jo suuren suosion, ja sillä on jo yli 9.000 seuraajaa. Kissan omistaja, Anne Sofie -niminen opiskelija, kertoo ottaneensa kissan sen entisten omistajien jouduttua luopumaan lemmikistään. Stalin-kissa voitti Annen sydämen puoleensa samalla tavalla kuin diktaattorit yleensä – tunteisiin vetoavalla ja vastustamattomalla karmismallaan.

– Sillä oli aina kasvoillaan erittäin omahyväinen, mieleenpainuva ilme. Se lumosi minut puoleensa, Sofie kuvailee The Telegraph -lehdelle.

This is my flirty face. Tuna should be dropping all over now.

Kuva, jonka Stalin The Cat (@stalinthecat) julkaisi

Selfie Sunday. My plan for today is to rob my people of some of their food.

Kuva, jonka Stalin The Cat (@stalinthecat) julkaisi