Vaimo jätti isän ja tyttövauvan kaksin – näin siinä kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenisä on julkaissut netissä videon, jossa hän pilailee vauvansa kustannuksella. Mies on saanut vastuulleen hoitaa perheen pienokaista sillä välin, kun äiti on asioilla. Perheenisä on päättänyt käyttää tilanteen hyväkseen ja tehdä pilan pienen lapsensa kanssa.

YouTube
YouTube

Isä on kuvaillut videonsa tapahtumia sanoilla ”Mitä tapahtuu, kun vaimo jättää minut yksin vauvan kanssa”. Lapsukaisen isä oli kiinnittänyt tarralla vauvansa kasvoihin paksut kulmakarvat, suuret viikset ja pienen leukaparran. Hymyilevää pienokaista ei näyttänyt haittaavan isän puuhailu, ja pikkuinen alkoi nauraa yhdessä isänsä kanssa.

Perheenisän mielestä näky oli ratkiriemukas. Hänen pieni tyttärensä muistutti Anonymous-aktivistiryhmän jäsentä viiksineen ja leukapartoineen. Olisi mielenkiintoista tietää, mitä mieltä perheenäiti on ollut miehensä tempauksesta. Vauva vaikutti kaikinpuolin iloiselta ja olisi varmasti valmis viettämään lisää aikaa isänsä kanssa koska vain.