Hakkeri paljasti: Kohutusta tyttöbändistä suunnitellaan elokuvaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisan R&B-yhtye Destiny’s Childin entinen manageri Matthew Knowles on äskettäin lähestynyt elokuvastudioita elokuvaidealla. Knowles on tarjonnut elokuvayhtiöiden tuottajille yhtyeen elämästä kertovaa tarinaa ja ehdottanut, että sen pohjalta laadittaisiin käsikirjoitus.

Daily Mail -lehden mukaan Sonyn palvelimille tehdyn tietomurtohyökkäyksen seurauksena Matthew Knowlesin lähettämät sähköpostit vuotivat julkisuuteen. Ne sisälsivät keskusteluja elokuvasta, joka pohjautuisi Destiny’s Childin tähtiin Beyonce Knowlesiin, Kelly Rowlandiin ja Michelle Williamsiin.

Lähteiden mukaan Knowles on tarjonnut elokuvaideaa useammalle elokuvayhtiölle, mutta toistaiseksi käsikirjoitusta ei ole laadittu.

Monet ovat olleet myös sitä mieltä, että Matthew Knowlesilla ei ole tarpeeksi oikeuksia elokuvan tarinaan, sillä mies erotettiin managerin tehtävistä vuonna 2011. Knowles oli sitä ennen toiminut Destiny’s Childin managerina ja yhtyeen lopettamisen jälkeen jatkoi Beyoncen managerina. Elokuvan toteutumisesta täytyisi neuvotella ensisijaisesti yhtyeen jäsenten kanssa.

Matthew Knowles on kuitenkin osoittanut innokkaasti ajavan asiaa poppareiden puolesta. Vaikka Knowles ei tee enää yhtyeen managerin hommia, on hänellä pitkä historia yhtyeen jäsenten neuvontantajana. Miehellä oli tärkeä rooli yhtyeen läpimurron edesauttamisessa. Destiny’s Child -fanit olisivat varmasti ilahtuneita yhtyeen taipaleesta kertovasta elokuvasta, mutta toistaiseksi elokuvayhtiöt eivät ole tarttuneet Knowlesin syöttiin.