Työntekijälle jättisaalis – varasti Nikeltä 7 500 paria kenkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sanotaan, että suutarin lapsella ei ole kenkiä, mutta eräällä kenkätehtaan työntekijällä ei pitäisi olla jalkineista pulaa varastettuaan Nikeltä 7.500 paria LeBron 12S -mallin lenkkareita. Niken ja FedExin jakelupiste sijaitsee Memphisissä, jossa varkaus tehtiin.

Vastaavia rahtirikoksia tapahtuu Cleveland Scene -julkaisun mukaan alueella paljon, ja niiden ratkaisemikseksi tarvitaan FBI-agentteja ja kaupungin sekä maakunnan poliiseja.

Nike LeBron 12s lenkkarit maksavat noin 200 euroa parilta. Poliisi arvioi, että varkaan saalis oli arvoltaan 560.000 – 800.000 euroa. Tekijä saatiin kiinni pian varkauden jälkeen, mutta osa kengistä on edelleen kateissa. Poliisi on löytänyt 6.700 paria lenkkareita, eli 500 paria on vielä karkuteillä.