Hääkuvaus pahasti pieleen – hevonen pillastui H-hetkellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Valokuvauksen ammattilainen oli kutsuttu paikalle ottamaan hääparista romanttisia hääkuvia. Kuvaaja Jarret Hucks tiesi, että suurten eläinten kanssa työskenteleminen kuvauksissa on haasteellista, sillä eläimet hermostuvat välkkyvistä salamavaloista ja ympärillä pyörivistä ihmisistä.

YouTube
YouTube

Morsian oli kuitenkin vaatimalla vaatinut, että kuvassa on oltava hevosia ja kuvat on otettava kauniilla hiekkarannalla. Hucks oli päättänyt suostua morsiamen vaatimuksiin, sillä hän koki, että nainen ei ollut valmis neuvottelemaan asiasta. Hucks oli valmistelemassa kuvaustilannetta ja morsian nostettiin valkoisine pukuineen hevosen selkään.

Hevonen ei innostunut kuvausryhmän suunnitelmista ja hermostui morsiamen ollessa sen selässä. Pillastunut hevonen heitti morsiamen kaaressa maahan ja neitokainen laskeutui naama edellä rantahiekkaan. Kuvausryhmä riensi auttamaan morsianta, joka vaikutti olevan tapahtuneesta järkyttynyt. Neitokainen ei kuitenkaan loukkaantunut tilanteessa, lukuun ottamatta kolausta egoon.

Morsiamen kunnianhimoiset suunnitelmat eivät menneet ihan putkeen. Kuvaaja sen sijaan onnistui räpsimään muutamia näyttäviä kuvia tilanteesta. Mies julkaisi videon ja hulvattomat kuvat netissä muidenkin iloksi. Morsiamen olisi kannattanut tyytyä ottamaan kuvat vain pariskunnan kesken.