Korkokengät kuin kivespussit – näitä et laittaisi jalkaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinalainen taiteilija on suunnitellut ja valmistanut näyttelyynsä harvinaisen rumat korkokengät. Zhu Tian on kiinnittänyt ihonvärisiin korkokenkiin karvoja‚ ja näky on kuin miesten ajelemattomasta jalkovälistä.

Zhu Tian
Zhu Tian

Taidetta ja muotoilua opiskellut Tian on tehnyt konseptikengät osaksi näyttelyään. Kengät ovat herättäneet valtavasti huomiota, ja ihmiset ovat käyneet hämmästelemässä niitä Zhu Tianin taidenäyttelyssä. Koska nykyään markkinoilta löytyy mitä kummallisimpia vaatteita ja asusteita, ei olisi ihme, että vastaavanlaisia kenkiä alettaisiin myös todellisuudessa myymään.

Stara kertoi aiemmin, että kiinalaisessa sosiaalisessa mediassa oli muodostunut nettihitiksi naisille suunnitellut sukkahousut, jotka olivat täynnä mustia karvoja. Ehkä nämä kengät sopisivat hyväksi pariksi karvaisten housujen kanssa. Vaikka karvaiset korkokengät eivät ole suunniteltu niiden alkuperäiseen käyttötarkoitukseen, ei olisi mitenkään yllättävää, että kyseiset kengät vielä joku päivä koristaisivat Lady Gagan jalkoja.

Zhu Tian
Zhu Tian