Upeita taideteoksia pölykapseleista ja puskureista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen Ptolemy Elrington tekee hienoja ja kekseliäitä taideteoksia kierrätetyistä materiaaleista. Elringtonin Hubcap Creatures -nimisen yrityksen ideana on nimensä mukaisesti loihtia erilaisia olentoja autojen pölykapseleista.

Hubcapcreatures.com
Hubcapcreatures.com

Elrington kertoo käyttävänsä ainoastaan kierrätettyä materiaalia. Hän kerää metallia taideteoksiaan varten lähinnä teiden vierestä ja löytää useimmiten pölykapseleita työstettäväkseen. Hän kertoo yrityksensä verkkosivuilla, että tästä syystä teoksissa on kolhuja ja naarmuja, mutta se ei hänen mielestään haittaa vaan pikemminkin puhaltaa niihin elämää.

Teokset ovat todella kauniita ja taitavasti valmistettuja eläimiä. Hän on loihtinut pölykapseleista lintuja, hevosia, susia ja paljon muuta. Hän on myös tehnyt yhden ketun, johon on käytetty pelkästään autojen puskureita.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.