Kissa löytyi auton konepellin alta – pelastajia kohtasi jymy-yllätys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Turkkilainen autonkuljettaja oli pitkään ihmetellyt autonsa huonoa ohjattavuutta liikenteessä. Syy ongelmaan selvisi, kun omistaja huomasi menopelinsä konepellin alla olevan jotain sinne kuulumatonta. Auton moottoriin oli muuttanut asumaan kulkukissa.

Mies ei onnistunut saamaan kissasta otetta ja hän joutui soittamaan apua pelastuslaitoksesta. Paikalle tulleet palomiehet totesivat, että kissa oli kiemurrellut itsensä niin syvälle, ettei sitä saatu apuvälineinkään pois moottorista. Pelastajien mukaan kissa vältteli pelastajia ja vaikutti olevan häätötoimista vain vihainen.

Auto jouduttiin hinaamaan läheiselle korjaamolle, jossa korjaajien avustuksella moottoria purettiin sen verran, että kissa saatiin kiinni. Palomiehet saivat todella tapella viirusilmän kanssa, että se saatiin nostettua pois auton lämpimästä moottorista. Kissa toimitettiin eläinlääkärille tarkistettavaksi.

Telegraph-lehden mukaan kissan jalassa oli murtuma, jonka lääkärit hoitivat kuntoon. Kissa aiottiin myös totuttaa ihmisiin, jotta sille voitaisiin tulevaisuudessa etsiä koti. Autonkuljettaja toivoo, että kissa pysyy poissa hänen autonsa lähettyviltä, sillä kuljettaja oli joutunut pulittamaan pelastusoperaation korjaamokäynnin omasta pussistaan. Kulkukissan vierailu oli tullut autonomistajalle kalliiksi.