Mies lupaa deittipalstalla: ”Olen appivanhempien painajainen”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teksasista kotoisin oleva mies on lisännyt Nashvillen alueen nettipalstalle mielenkiintoisen deitti-ilmotuksen. Mies nimittäin mainostaa olevansa poikaystävä helvetistä. Mies aloittaa ilmoituksensa sanoilla ”Kannatko kaunaa vanhemmillesi ja haluat kostaa?”.

Mies kertoo palstalla olevansa vastaus kaikkien niiden naisten ongelmaan, joilla on vanhemmat, jotka painostavat tytärtään hankkimaan itselleen miehen. Monet naiset kokevat arvostelua ikisinkkuudestaan ja nyt heille on tarjoutunut ainutlaatuinen mahdollisuus esitellä ”poikaystävä” heidän vanhemmilleen.

Mies lupaa, että sen tapaamisen jälkeen vanhemmat eivät enää ikinä painosta tyttäriään hankkimaan miestä itselleen tai lapsia. Hän on ilmoittanut olevansa vapaana kiitospäivänä mikäli joku haluaa deittailla häntä ja esitellä vanhemmille. Ilmoituksen mukaan mies on lupautunut väittelemään ruokapöydässä muun muassa uskonnosta tai politiikasta.

Lentokentän kokkina työskentelevä mies on valmis iskemään naisen ystäviä ja esittämään humaltunutta, sekä tarvittaessa aloittaa painimisen perheenjäsenen kanssa.

Miehen hulvaton deitti-ilmoitus on ollut hitti ja naiset ovat lähestyneet miestä. Mies kertoi, että kiitospäivänä hänellä on jo useammat treffit tiedossa. Mies on varma, että naiset eivät tule pettymään ja jatkossa heidän vanhempansa eivät enää hiillosta tyttäriään parisuhteeseen.