Räppäri-joulukortit vailla vertaa – jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka yhä useammat ihmiset lähettävät joulutervehdyksensä sosiaalisessa mediassa, ei perinteisten joulukorttien voimaa voi väheksyä. Postiluukusta tippuvassa oikeassa kortissa on aina oma taikansa.

Etsy
Etsy

Mikäli kauppojen tavanomaisten joulukorttien Joulupukit, lumiukot ja Jeesus-lapset kuitenkin kyllästyttävät, kannattaa katseensa suunnata Etsy-käyttäjä Instagrandmawin verkkokauppaan. Newyorkilainen neitokainen on nimittäin luonut kokoelman hiphop-aiheisia joulukortteja.

Kolmen kortin sarjaa koristavat French Montana, Bobby Shmurda ja Drake, joista viimeksi mainittu tosin juutalaisena toivottaa joulun sijaan hyvää hanukkaa. Ensi vuoden juhlia varten voi valmistautua myös Drake-aiheisilla ystävänpäiväkorteilla, 2 Pacin koristamalla äitienpäviäkortilla ja Gucci Mane -syntymäpäiväkortilla.

Etsy
Etsy
Etsy
Etsy