Kim Kardashianin paljas takapuoli joulukortiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulu on muistamisen aikaa. Hyväksi havaittu ja helppo tapa muistaa lähimmäistä on lähettää heille joulukortti. Oheisesta videosta ihmiset voivat saada vähän lisävinkkejä askarteluun nähtyään videolla esiteltävän joulukortin, jossa Kim Kardashianin takapuoli värisee.

Mies on tuunannut valmiista joulukortista hiukan erilaisen version. Joulukortissa on lumiukko, joka tärisee musiikin tahtiin. Kortin sisältä paljastuu Kim Kardashianin paljon julkisuutta saanut alastonkuva, jossa hänen takapuolensa komeilee pääosassa.

Kardashianin kuva on leikattu kahtia niin, että peppu on saatu muusta vartalosta erilleen. Takapuoli on liimattu tärinän aiheuttavaan osaan kiinni siten, että kun kortin avaa, se tärisee kuin hän twerkkaisi. Kortin tekijä on luultavasti onnistunut tämän teoksen avulla levittämään paljon hyvää joulumieltä.