Leigh-Anne Pinnock ihastutti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Eräs yhtyeen jäsenistä on kuvankaunis brunette, Leigh-Ann Pinnock, joka on noussut laulu-uransa lisäksi julkisuuteen usein myös paparazzikuvilla.

22-vuotias Leigh-Anne kuvattiin eilen lomailemassa hulppeissa maisemissa Barbadoksella. Matkaseurana kaunottarella oli poikaystävänsä Jordan Kiffin, jonka kanssa laulajatar käväisi välillä viilentymässä meren aalloissa.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music. Perrie Edwards seurustelee One Direction -poikabändin laulajan Zayn Malikin kanssa.