Hylätty koira etsi kotia yhdeksän vuotta – joulun alla tapahtui ihme

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sekaroituinen Sophie on asunut Briteissä sijaitsevassa löytöeläinkodissa kaksivuotiaasta asti. Iloista hännänheiluttajaa on käynyt katsomassa moni perhe, mutta koskaan Sophie ei ole ollut vaihtoehtona perheiden koiraksi. Henkilökunta kuitenkin uskoi vahvasti, että Sophielle löytyy vielä jotain päivänä rakastava koti.

Vuodet vierivät ja henkilökunta tuli kovan valinnan eteen. Täynnä olevassa löytökodissa ei enää ollut tilaa kaikille koirille. Walesinpaimenkoiran ja bordercollien sekoitus Sophie oli asustellut löytöeläinkodissa jo yhdeksän vuotta ja hoitajat kävivät epätoivoiseksi. Viimeisenä pelastusyrityksenä he ilmoittivat Sophiesta sosiaalisessa mediassa ja vetosivat ihmisiin, jotta koiralle löytyisi tänä jouluna koti.

Paikallinen pariskunta oli nähnyt Sophiesta tehdyn ilmoituksen. Jackrussellinterrierin omistajat olivat aikoinaan päättäneet, että yksi koira riittää heille, mutta kun he näkivät Sophiesta tehdyn vetoomuksen he tulivat toisiin aatoksiin. Pariskunta kävi katsomassa iloista karvakuonoa ja ilmoittivat löytökodille, että he haluavat antaa koiralle kodin.

Daily Mail -lehden mukaan koira pääsi vihdoin löytökodista perheen luo asumaan. Omistajien mukaan koira on sopeutunut uuteen kotiinsa erinomaisesti ja Sophie tulee hyvin toimeen heidän toisen koiransa kanssa. Pariskunta on ihmetellyt, kuinka niin suloinen ja kiltti koira ei ole kelvannut aiemmin kenellekään. Onneksi koiran tarinalla on onnellinen loppu ja Sophie elää tyytyväisenä rakastavan perheensä kanssa.