Jätetty perheenäiti kostaa superseksikkäillä Instagram-kuvilla: ”Tästä kaikesta jäät paitsi!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittiläinen yksinhuoltajaäiti ei ole jäänyt toimettomaksi sen jälkeen, kun hänen suhteensa kihlatun kanssa päättyi. Määrätietoinen kahden lapsen äiti päätti näyttää exälleen, mitä mies on menettänyt julkaisemalla seksikkäitä ja vietteleviä kuvia netissä.

Neitokainen on omistanut Instagram ja YouTube -tilinsä rohkeiden kuvien esittelemiselle. Kaunottaren kuvista on noussut kohu, ja nainen on pitänyt hyvin epätodennäköisenä sitä, että kuvat olisivat jääneet exältä huomaamatta.

Kohun ansiosta naisesta on tullut nettisensaatio ja useat lehdet ovat halunneet haastatella häntä. Mirror -lehden haastattelussa neitokainen on kertonut että seksikkäiden kuvien julkaisu on antanut hänelle valtavasti lisämotivaatiota treenata ja pitää itsestään huolta.

Nainen on kertonut, että monet perheenäidit ovat tuominneet hänen tekonsa ja hän on kuullut asiattomia kommentteja muun muassa lastensa luokkatovereiden äideiltä. Kaunotar tietää, että hänen kuvansa ovat suosittuja ja hän aikoo jatkaa niiden lisäilyä myös tulevaisuudessa. Nainen on saanut näpäytettyään exäänsä ja nyt hän voi keskittyä uuden rakkauden etsimiseen.