Melkoinen ninja! Korealaismies tyrmäsi pelikoneen kierrepotkulla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pelisalissa on kuvattu näyttävä video, jossa eteläkorealainen nuorukainen antoi pelikoneelle köniin. Pelaaja otti vauhtia ja potkaisi nyrkkeilypelin palloa suurella voimalla. Kierrepotkun voimasta pallo singahti koneen sisään ja numerot alkoivat pyöriä pelitaulussa.

YouTube
YouTube

Sivusta seurannut pelaaja on kuvannut tilanteen videolle ja julkaissut sen netissä. Potkun esittänyt nuorukainen on taistelulajien ammattilainen. Videolla nähty potku on kuin toimintaelokuvasta. Ei ole epäselvyyttä siitä, kuka sai parhaimmat lukemat peliin. Potku oli niin voimakas, että pelikoneen lukemat olivat mennä sekaisin.

Metro-lehden mukaan eteläkorealainen nuorukainen kertoi videon kuvanneelle sivulliselle, että hän ei todennäköisesti käyttäisi kyseistä liikettä ottelussa vastustajaa vastaan. Kierrepotkussa on voimaa, mutta nuoren miehen mukaan vastustaja ehtii reagoida potkuun, ennen kuin isku osuu häneen. Potku oli vakuuttavan näköinen ja on sanomattakin selvää, että vastaavaan ei kovin moni pysty.