Koirat syntyivät ilman kaulaa – nousivat nettisensaatioiksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa sydämiä sulattaneista kahdesta koirasta on tullut nettijulkkiksia. Pigiä ja Cudaa yhdistää se, että molemmilla koirista on selkärangassa epämuodostuma, jonka johdosta koirat näyttävät siltä kuin niillä ei olisi lainkaan niskaa tai kaulaa.

Facebook
Facebook

Koirilla on harvinainen selkärangassa poikkeama, jonka takia selkäranka on tavallista lyhempi. Molemmilla koirilla on takanaan karu menneisyys, sillä niiden entiset omistajat ovat hylänneet ne epämuodostuman takia.

Cuda on rodultaan pitbull ja se asustelee nykyisin rakastavassa kodissa New Yorkissa. Cudalla on netissä tuhansia seuraajia ja koira on ilmoitettu koirakilpailuun, jossa mittelöidään rumimman koiran tittelistä.

Olemme aiemmin kertoneet sympaattisesta Pig koirasta, joka on hämmästyttänyt ihmisiä ympäri maailman. Sekarotuinen Pig on Atlantasta kotoisin ja koiran nykyinen omistaja pelasti sen lopetustuomiolta. Pig vierailee eläinlääkärillä säännöllisin väliajoin, sillä omistaja haluaa tarkkailla koiransa terveyttä.

Epämuodostuma on aiheuttanut koiran toiminnoille haasteita ja liikkuminen ei ole yhtä helppoa kuin muilla koirilla. Epämuodostumaa lukuun ottamatta koira on todettu terveeksi ja Pig voi elää suhteellisen normaalia elämää.

Cuda ja Pig ovat vedonneet ihmisten tunteisiin ja monet ovat alkaneet seurata koirien elämää sosiaalisessa mediassa. Karvakuonoista on tullut nettijulkkiksia poikkeavuutensa takia. Kumpikin koirista on kadulla varmasti melkoinen näky.

Julkaisu käyttäjältä Cuda Cares.