Kuriiri pulassa: Asiakas sai raivokohtauksen – tuhosi auton ja paketteja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Postipaketin odottaminen voi olla turhauttavaa, etenkin jos paketin saamisella on kiire ja se sisältää jotain tärkeää. Eräs tsekkiläinen mies menetti totaalisesti hermonsa, kun naapurustoon ajanut lähettipalvelu ei tuonutkaan hänen pakettiaan. Mies oli selvästi joutunut odottamaan pakettia jo pitkään.

YouTube
YouTube

Sivullinen todisti tilanteen, jossa mies meni raivoamaan kuriirille vaatien tietää missä hänen toimituksensa viipyi. Kun lähetti kertoi, että se ei ollut hänen kyydissään alkoi miehellä kiehua toden teolla. Sivullinen oli päättänyt kuvata tilanteen videolle, sillä asiakkaan raivo alkoi mennä siihen suuntaan, että paikalle jouduttaisiin pyytämään virkavalta.

Riehuva asiakas tulistui täysin, kun hän tarkisti lähetin auton ja sieltä puuttui hänen pakettinsa. Raivohullu heitti kuriirin paketteineen autosta pihalle. Kun mies ei edelleenkään saanut haluamaansa pakettia, alkoi hän hakata maahan pudonnutta laatikkoa jääkiekkomailalla. Sen jälkeen hän siirtyi auton ikkunoihin ja sivupeiliin.

Pian asiakas huomasi, että joku kuvasi häntä ja säntäsi kuvaajan kimppuun. Sivullinen otti jalat alleen. Kun video julkaistiin netissä, tuli siitä puheenaihe. Mirror-lehden mukaan videon nähneet kuriirit ovat kommentoineet, että tapaus ei ole ainutlaatuinen, vaan ihmisillä on usein tapana menettää hermonsa vastaavalla tavalla. Jos kommentit pitävät paikkaansa, Tsekeissä kuriirit selvästi ansaitsisivat palkkaansa vaarallisen työn lisää.