Tenavat-sarjakuvasta uusi elokuva – maistiainen julkaistiin netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Charles M. Schulzin vuonna 1950 luoma Tenavat lukeutuu kaikkien aikojen tunnetuimpiin ja menestyneimpiin sarjakuviin. Jaska Jokusen, hänen Ressu-koiransa ja lukuisten kavereiden seikkailuja seuraavat sarjakuvat ovat myös kääntyneet lukuisiksi animaatioelokuviksi.

YouTube
YouTube

Seuraavaksi Tenavat tuodaan valkokankaalle tietokoneanimaation keinoin. The Peanuts Movie -elokuva saapuu elokuvateattereihin 6. marraskuuta 2015, ja sen ensimmäinen traileri julkaistiin taannoin verkossa. Traileri keskittyy lähinnä Ressuun ja Kaustinen-lintuun, mutta lopussa nähdään myös vilaus Jaska Jokusesta ja kumppaneista.

Tenavat-elokuvan ohjaa Steve Martino, jonka aikaisempia töitä ovat animaatioelokuvat Horton ja Ice Age 4 – Mannerten mullistus. Elokuvassa tullaan kuulemaan vuonna 2008 menehtyneen, Ressun ja Kaustisen ääninäyttelijöinä aikaisemmissa Tenavat-animaatioelokuvissa toimineen Bill Melendezin ääntä.