LMFAO-tähden videosta nousu suuri kohu

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suositusta pop-yhtyeestä LMFAO tunnettu artisti Redfoo esiintyy hiljattain julkaistulla singlellä Literally I Can’t. Kappaleen takana on tuottajakaksikko nimeltä Play-N-Skillz ja kappaleessa esiintyy Redfoon lisäksi muun muassa räppäri Lil Jon.

Julkaisun jälkeen kappaleesta on noussut suuri kohu, sillä monet ovat pitäneet sanoituksia ja musiikkivideota epäkunnioittavana naisia kohtaan. Monet ovat kauhistelleet, kuinka kappaleessa alistetaan naisia ja heitä kohdellaan vähempiarvoisina.

Kappaleen sanoituksissa kuvataan tilannetta, jossa miesten pyynnöistä huolimatta naiset kieltäytyvät juhlimasta tai juomasta heidän kanssaan. Vastauksena naisille miehet kehoittavat heitä pysymään hiljaa. Videolla naiset, jotka eivät juhli eivät ole cooleja.

Redfoo on noussut puolustamaan uutta kappalettaan kertomalla, että se on pelkkää satiiria. Mies on kirjoittanut Twitterissään, kuinka hän rakastaa, arvostaa ja kunnioittaa naisia, eikä videota pidä ottaa liian vakavasti. Kappale on herättänyt paljon ristiriitaisia tunteita ja vastaanotto ei ole ollut positiivinen. Jää nähtäväksi kelpuuttavatko radiokanavat ja yökerhot kappaletta soittolistoilleen.