Mykistävä näky maantiellä – poliisi ei ollut uskoa silmiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisin ammatissa näkee usein poikkeuksellisia tilanteita, mutta nyt Australiassa eräs poliisipartio tyrmistyi toden teolla nähtyään maantiellä hyvin poikkeuksellisen kuljetuksen. Rekan lavalla kuljetettiin nimittäin autoa, jota ei ollut kiinnitetty käytännössä lainkaan.

Splash
Splash

Henkilöautoa pitivät paikallaan ainoastaan sen eteen ja taakse kasatut heinäpaalit, joten äkkijarrutuksessa tai onnettomuudessa auto olisi lentänyt rekan lavalta kuin ohjus. New South Walesin poliisi onnistui pysäyttämään vaarallisen kuljetuksen ennen kuin mitään ehti tapahtua.

Rekan 61-vuotias kuljettaja pidätettiin ja joutuu nyt oikeuteen vastaamaan syytteisiin liikenteen vaarantamisesta. Poliisit olivat niin tyrmistyneitä näkemästään, että he julkaisivat kuljetuksesta kuvat Facebook-sivuillaan.

Splash
Splash