Naisten bileilta päättyi traagisesti – korkokengällä silmä puhki

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Sophie Robinson ja Melissa Causer viettivät tyttöjeniltaa ja olivat lähdössä juhlimaan uuttavuotta 2014. Naiset joivat siideriä valmistautuessaan, minkä jälkeen he lähtivät kaupungille. Baareissa he joivat Robinsonin mukaan monta shottia väkeviä alkoholijuomia ja meno alkoi yltyä.

Naiset riitaantuivat baarissa lakkapullon vuoksi. He suuntasivat kotia kohti, minkä jälkeen heidän välilleen syntyi uusi riita siitä, kumpiko maksaisi taksimatkan. Riitely kävi fyysiseksi, kun Causer kaatoi Robinsonin maahan. Hän potkaisi naista korkokengällään kolme kertaa kasvoihin. Viimeisellä potkulla Causer osui stilettokorollaan Robinsonia silmään puhkaisten sen kahteen osaan.

Melissa Causer tuomittiin tapauksen vuoksi seitsemäksi vuodeksi vankeuteen. Sophie Robinson on jatkanut omaa elämäänsä eteenpäin lasisilmän kanssa. Robinson on kertonut omista kokemuksistaan Daily Mail -lehdelle, koska hän on halunnut varoittaa esimerkillään kaikkia muita alkoholin vaaroista ja sen aiheuttamasta yllättävästä agressiivisuudesta. Robinson kehottaa kaikkia nauttimaan alkoholijuomia tänä uutenavuotena kohtuudella.