Unelmien deittipyyntö – Ben Stiller ja Robin Williams auttoivat teinipoikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnuorille haluamansa seuralaisen saaminen koulun päättäjäistanssiaisiin on yksi elämän kohokohdista. Joskus teinipojat joutuvat menemään hyvinkin pitkälle varmistaakseen haluamansa seuralaisen saamisen. Taannoin Skyler Gisondo sai odottamattoman nimekästä apua.

YouTube
YouTube

Verkossa nähdään nuoren näyttelijä Skyler Gisondon videomuotoinen deittikutsu, johon hän on onnistunut saamaan mukaan suosikkikoomikko Ben Stillerin ja tämän sittemmin jo edesmenneen kollegan Robin Williamsin. Gisondo nähtiin Stillerin ja Williamsin kanssa Yö museossa -elokuvan jatko-osassa, jonka kuvauksissa video on ilmeisesti kuvattu.

Videolla Williams on vielä elämänsä kunnossa ja tekee kaikkensa, jotta teinipoika saisi tanssiaisiin unelmiensa deitin. Video julkaistiin jo toukokuussa, mutta joulun välipäivinä se nousi yllättäen nettihitiksi.