Naisten päiväuni treenasi itsensä huippukuntoon – kuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Chris Pratt nousi kuuluisuuteen suositun Parks and Recreation, eli Puisto-osasto-komediasarjan myötä. Tänä vuonna hänet nähtiin suositun Guardians of The Galaxy -elokuvan pääroolissa.

Six months no beer. #GOTG Kinda douchey to post this but my brother made me.

A photo posted by prattprattpratt (@prattprattpratt) on

Chris Pratt koki melkoisen muodonmuutoksen valmistautuessaan fyysisesti vaativampaan rooliin Guardians of the Galaxy -elokuvassa. Nyt näyttelijä on paljastanut salaisuutensa laihduttamiseen ja huippuluokan fyysisen kunnon saavuttamiseen. Kuva on kerännyt jo 30.400 tykkäystä Instagramissa.

35-vuotias näyttelijä paljasti Huffington Post -lehdelle juoneensa runsain määrin vettä laihduttaessaan. Joka päivä Chris Pratt joi noin 30 millilitran verran vettä jokaista kehosa kiloa kohden. Tähti myös lopetti oluen juomisen kokonaan.

– Pissasin kaiken aikaa. Se osuus oli painajaista, Pratt paljastaa.

Pelkällä vedellä Chris Pratt ei tietenkään saanut itseään huippukuntoon. Näyttelijä nautti päivittäin 4.000 kilokalorin verran ravintoa, ja kunto-ohjelmaan kuului myös juoksua, uintia, nyrkkeilyä ja jopa triathloniin osallistumista.