Koira pelastui hurrikaanista – ryhtyi vapaaehtoistyöhön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen meistä voi panna hyvän kiertämään. Tiukoissa tilanteissa ja elämän myllerryksissä käristetyt henkilöt ovat parhaimpia ymmärtämään vilpittömän avun merkityksen. Monet haluavat kantaa kortensa kekoon esimerkiksi vapaaehtoistyötä tekemällä, oli kyse sitten vanhusten kanssa ulkoilemisesta, ruoka-avun jakamisesta tai eläinten pelastamisesta.

Facebook
Facebook

Nyt avunantajan asemaan on noussut kymmenen vuotta sitten hurrikaani Katrinasta selvinnyt koira nimeltään Boots. Kaksivuotias saksanpaimenkoiran ja chown sekoitus adoptoitiin hurrikaanin jälkimainingeissa, mutta koska uusi omistaja on vapaaehtoistyöntekijä, on koiran taival jatkunut avunannon parissa myös tänä päivänä.

Boots on päässyt panemaan hyvän kiertämään. Se toimii nimittäin eläinsuojelujärjestön leivissä kissanpentujen vahtina ja oppi-isänä. Ystävällismielinen koira hoitaa 2-7 viikon ikäisiä pentuja ja ojentaa auttavaa tassua maukuville pienokaisille. Koira opettaa pentuja muun muassa laumahierarkiaan ja sosiaaliseen käyttäytymiseen, Arizona Humane Society uutisoi.