Koirat ravistelivat turkkiaan – hervottomat kuvat juuri oikealla hetkellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kun koira ravistelee turkkiaan, on se varmasti yksi niistä hetkistä, jolloin koiran ilme on hölmöimmillään. Monet ovat varmasti nähneet hidastettua videokuvaa siitä, kun koira ravistelee turkkiaan korvat heiluen ja tietävät, että näky on hulvaton.

Valokuvaaja Carli Davidson on kuvannut koiranpentuja ravistelemassa turkkiaan ja tehnyt niistä hauskan kuvasarjan. Käyttämällä kameran nopeinta sarjakuvausta on hän onnistunut ikuistamaan jokaisen pennun hassuimman ilmeen. Kuvaaja on julkaissut kuvat carlidavidson.com-sivustolla ja Facebookilla.

Ammattikuvaaja on julkaissut vuosi sitten kirjan kuvistaan, joissa koirat kuivaavat itseään ravistelemalla turkkiaan. Nyt kirja on saamassa jatkoa pennuista otetuilla hulvattomilla kuvilla. Ravistelevien söpöläisten kuvia katsellessa nousee hymy huulille.