Tyttöbändin kaunotar bikinilomalla – kuvista ei näyttävyyttä puutu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hear’Say-tyttöbändistä maineeseen aikoinaan noussut poptähti Myleene Klass on tuttu näky Iso-Britannian keltaisesta lehdistöstä. Ex-poppari on nähty laulu-uransa lisäksi myös televisioruudussa, kuten Loose Women -sarjassa ja suunnitellut oman alusvaatemalliston.

New year, new bikini range! Road testing them all! Out on the 15th. @littlewoods

A photo posted by myleeneklass (@myleeneklass) on

Taannoin esikoisensa synnyttänyt Myleene on parhaillaan viettämässä vuodenvaihdetta aurinkolomalla. Klass ei ole paljastanut lomapaikkansa kohdetta, mutta on kuitenkin julkaissut itsestään vauhdikkaita lomakuvia Instagramissa. Raskauskilonsa nopeasti karistanut poptähti on upeassa rantakunnossa.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Hän erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista, minkä jälkeen uusi rakkaus on antanut odottaa itseään.

Bling on the beach.

A photo posted by myleeneklass (@myleeneklass) on

For all the girls asking when this swimwear is out, Jan 15th, #littlewoods. Xx

Una foto publicada por myleeneklass (@myleeneklass) el

Gone fishing

Kuva, jonka myleeneklass (@myleeneklass) julkaisi

A photo posted by myleeneklass (@myleeneklass) on