Kanye Westin fanit järjen riemuvoitto: ”Hän antaa Paul McCartneylle artistiuran!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimaailman omaperäisimpiin egoisteihin lukeutuva Kanye West on saanut kunnian levyttää maailmanhistorian menestyneimpiin lukeutuvan artistin, The Beatles -yhtyeestä tutun Paul McCartneyn kanssa. He julkaisivat yhdessä Only One -nimisen singlen.

Räppärin fanit osoittivat samalla yleistietonsa tason. Kun tieto Westin ja McCartneyn yhteistyöstä julkistettiin, ryhtyivät monet räppärin faneista ihmettelemään julkisesti esimerkiksi Twitterissä, että kuka on tämä täysin tuntematon Paul McCartney. Fanit iloitsivat pääasiassa siitä, että supertähti Kanye West antaa tuntemattomalle laulajalupaukselle mahdollisuuden nousta tähdeksi.

Osa viesteistä täytyy olla vain vitsejä, mutta todennäköisesti valtaosa kommenteista on aitoja. Paul McCartney nousi maailmanhistorian suurimmaksi poptähdeksi tasan 20 vuotta ennen kuin Kanye West edes syntyi. Westin syntyessä maailmaan vuonna 1977 oli McCartney saanut seinälleen jo kymmeniä kulta- ja platinalevyjä.