60-vuotias huippumalli tyrmäävä näky – parikymppisen bikinivartalo

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Christie Brinkley on jakanut faniensa iloksi muutaman bikinikuvan sosiaalisessa mediassa. Rantalomasta nauttinut 60-vuotias Brinkley on edelleen tyrmäävä näky. Tähtösen kadehdittavan hyväkuntoinen vartalo on kuin parikymppisellä.

Karibiassa lomaillut Brinkley on nauttinut leppoisista lomapäivistä yhdessä perheensä kanssa. Christie on lisäillyt Instagramiinsa kuvia myös perheenjäsenistään ja siitä, kuinka he nauttivat temmeltämisestä rannalla paahtavan auringon alla.

Vuoden vaihteen pyhäpäivät kuluivat varmasti mieluisalla tavalla trooppisessa lomakohteessa. Toisin kuin monet muut Brinkleyn kollegoista, ei nainen näyttänyt välttelevän aurinkoa ihon vanhentumisen pelossa. Luonnollisen kaunis huippumalli nautti auringosta täysin rinnoin ja osoitti kuvillaan olevansa tyrmäävä ilmestys.

HeavenI'm in Heaven

A photo posted by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

Final Touches Setting the Table for Alexa's Birthday Dinner! #celebrate!

A photo posted by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on