Ilotulitevaraston räjähdys videolle Kolumbiassa: ”Kuin helvetti olisi päässyt valloilleen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ilotulitetehtailla tapahtuu harvoin traagisia onnettomuuksia, joissa tehdas räjähtää taivaan tuuliin. Vielä harvemmin tällainen tilanne saadaan kuvattua videolle. Nyt niin on päässyt käymään, kun Kolumbian maaseudulla räjähti ilotulitteita täynnä ollut varastorakennus.

YouTube
YouTube

Granadan kaupungissa Bogotan liepeillä sijaitsevassa ilotulitevarastossa syttyi ensin tulipalo, jota läheiselle tielle pysähtynyt mies tallensi videolle. Yllättäen tulipalo muuttui kuitenkin helvetilliseksi pätsiksi, kun varasto räjähti ja paineaalto heitti miehen katuun. Ilotulitteita räjähteli vielä pitkään varsinaisen suuren räjähdyksen jälkeen. Ainakin kaksi ihmistä loukkaantui räjähdyksessä.