Miljoonien naisten päiväuni ajoi hiuksensa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa espanjalainen näyttelijäkomistus Antonio Banderas esitteli uutta hiustyyliään ollessaan matkoilla Buenos Airesissa Argentiinassa. Banderas oli ajellut hiuksensa lyhyiksi. Charmikas näyttelijä poikkesi kaupungissa sijaitsevassa lastensairaalassa piristämässä pieniä potilaita.

Splash
Splash

Expendables 3 elokuvan tähti on hiljattain saanut uusimman elokuvansa Altamiran kuvaukset päätökseen. Elokuvassa mies nähtiin pidemmällä hiustyylillä ja parrakkaana, joten vaikuttaisi siltä, että kuvausten päätyttyä mies on halunnut vaihtaa tyylinsä päinvastaiseksi.

Tyylikäs 54-vuotias näyttelijä oli erittäin hyvätuulinen tavatessaan fanejaan Buenos Airesissa ja hän pysähteli kadulla ottamaan yhteiskuvia heidän kanssaan. Miehen on huhuttu seurustelevan varakkaan hollantilaisen pankkiirin Nicole Kempelin kanssa. Nicole ja Antonio nähtiin yhdessä kesällä Cannesin elokuvafestivaaleilla ja pari on pitänyt yhtä siitä lähtien.

Splash
Splash