Dita von Teese seksikkäissä mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Dita von Teese on mallinuransa lisäksi työskennellyt burleskitähtenä, näyttelijättärenä ja vaatesuunnittelijana. Mallikaunotar oli taannoin mukana myös 30 Seconds to Mars -yhtyeen Up In The Air -musiikkivideolla.

Äskettäin Dita von Teese nähtiin australialaisen Myer-tavarataloketjun tuoreissa seksikkäissä mainoskuvissa. 42-vuotiaan mallikaunottaren tyylille uskollisissa kuvissa hän esittelee retro-henkisiä alusvaateuutuuksia.

Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, näyttelijä, strippari ja malli. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara ja Matter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.