Heidin seksikkäät mainoskuvat kiellettiin – liikaa jopa Las Vegasiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran muotimaailmassa tehnyt Heidi Klum lukeutuu maailman tunnetuimpiin huippumalleihin. Amerikansaksalainen nainen on nykyään tuttu Muodin huipulle -sarjan tuomaristosta, mutta ehtii toisinaan tehdä edelleen töitä myös mallina.

heidiklum07012015a

Taannoin Heidi Klum poseerasi Sharper Image -yhtiön mainoskampanjassa, joka joutui vastatuuleen Las Vegasissa. Mainoskuvat nimittäin kiellettiin McCarrenin kansainvälisellä lentokentällä liian seksikkäinä. Otokset ovat tosin Klumin vähäisestä vaatetuksesta huolimatta olleet esillä ongelmitta muun muassa lukuisissa sanomalehdissä ja mainoskylteissä.

Heidi Klum erosi taannoin henkivartijamiehestään Martin Kirstenistä. Mallin on nähty eron jälkeen viettävän aikaa 27-vuotiaan taideasiantuntija Vito Schnabelin kanssa Meksikossa ja New Yorkissa. Heidi Klumilla on neljä lasta, joista vanhin on kymmenenvuotias ja nuorin neljävuotias.

heidiklum07012015b

heidiklum07012015c