10 naisten oudointa tapaa – tuntuuko tutulta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset tekevät joskus asioita, jotka ovat heidän omastakin mielestään jälkeenpäin ajateltuna vähän erikoisia. Elite Dailyn kolumnisti Candice Jalili on nyt listannut osuvasti 10 omituista asiaa, joita naiset tekevät.

1. Seksiä kaverin kanssa

Kaikki tietävät, että tämä ei tule päättymään hyvin. Sinä päädyt hyvän miespuolisen ystäväsi kanssa seksisuhteeseen ilman sitoumusta. Sinä luultavasti toivot suhteen avulla, että mies alkaa kiinnostumaan sinusta romanttisessa mielessä.

Jos asia ei ole näin ja sinäkin pidät miestä suhteen alussa vain ystävänä on suuri vaara, että jompi kumpi rakastuu tai satuttaa toista, koska teillä on lupa olla samaan aikaan myös muiden kanssa.

2. Vehtailu jonkun muun kanssa, että saisi toisen miehen mustasukkaiseksi

Periaatteessa yrität saada mustasukkaiseksi miestä, joka ei ole sinusta kiinnostunut tai jonka kanssa suhteenne on jo tullut päätökseen. Parhaassa skenaariossa hän huomaa, että oletkin haluttava ja pyytää anteeksi.

Toinen ja varmempi lopputulema on, että hän huomaa tehneenä oikein jättäessään sinut rauhaan. Vaikutat omituiselta pussaillessasi toista miestä ja vilkuillessasi samalla häntä.

3. Et kerro miehelle tunteistasi

Olet seurustellut miehen kanssa useita kuukausia. Hän lähettelee sinulle kukkia ja haluaa viettää jokaisen hetken kanssasi, mutta et halua tunnustaa rakastavasi häntä, koska pelkäät hänen jättävän sinut.

Tässä vaiheessa on hyvä kertoa tunteistaan. Jos mies tällaisessa tapauksessa jättäisikin sinut olisi varmasti kummallekin hyvä, että suhde ei mennyt pidemmälle. Luultavasti hän kuitenkin sanoo kauniit sanat takaisin.

4. Kyselet kaikilta muilta paitsi mieheltä itseltään, mitä mahdat hänelle merkitä

Kukaan ystävistäsi ei tiedä, mitä sinä merkitset hänelle. Vain mies itse voi sen sinulle kertoa, joten kysy häneltä jos asia on jäänyt epäselväksi.

5. Välttelet ihastustasi juhlissa

Näet hänet huoneen toisella puolella ja haluaisit olla juuri hänen seurassaan. Sen sijaan, että menisit juttelemaan hänelle välttelet häntä niin taidokkaasti kuin mahdollista ihan kuin et olisi huomannut häntä. Haluat, että hän löytäisi sinut piilopaikastasi ja tulisi juttelemaan.

6. Odotat pitkiä aikoja ennen kuin voit vastata hänen viestiinsä

Hän kysyy sinulta päivällä, mitä mahdat tehdä illalla. Saman tien kun viesti välähtää puhelimesi näytölle alkavat enkelikuorot laulaa kauniisti päässäsi.

Et voi kuitenkaan vastata hänelle pitkään aikaan, koska hän varmasti pitäisi sinua liian innokkaana, vaikka häntä itseään kiinnosti suunnitelmasi illan varalle.

7. Tekstiviesteistä otettujen ruutukaappausten lähettäminen ystäville

Ensinnäkin, hän lähetti viestin sinulle, eikä ystävillesi. Toiseksi, ystäväsi eivät varmaankaan tiedä, mitä mies ajattelee sillä hetkellä sen paremmin kuin sinäkään.

8. Esität humalaisempaa kuin olet

Mies ei ole vastannut viesteihisi pariin päivään, minkä vuoksi onkin täysin järkevää soittaa hänelle humalassa ja kysyä siihen syytä. Humalatilaa kannattaa vielä vähän liioitella sen varalta, että hänen vastauksensa ei ole miellyttävä.

Jos hän torjuu sinut, pystyt pelastaa tilanteen seuraavana päivänä kysymällä häneltä tietämättömänä, mitäköhän olet mahtanut soittaa hänelle eilen.

9. Et voi lähettää ensimmäistä viestiä

Näet jotain hauskaa, jonka tiedät kolahtavan miehen huumorintajuun täysin. Olet jo lähettämässä hauskaa juttuasi hänelle kunnes tajuat, että hän ei ole lähettänyt sinulle vielä yhtäkään viestiä. Poistat viestiluonnoksen nopeasti, koska olisi todella noloa lähettää päivän ensimmäinen viesti.

10. Pitäisikö kuitenkin lähettää tekstiviesti?

Olet vihdoinkin lähettämässä miehelle tekstiviestiä. Yksi pikkujuttu pitää vain ensin hoitaa alta pois eli näyttää viesti kaikille ystävillesi ja kysyä heidän mielipidettään siihen saisiko viestin lähettää.