Haluatko supersankarin lihakset? Batmanin kunto-ohjelmalla saat tuloksia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monista fitness-painotteisista julkaisuista tunnettu NR Project-sivusto on laatinut monipuolisen kunto-ohjelman, jota noudattamalla saa treenattua itsensä rautaiseen kuntoon. Fitness-kiihkoilijoiden, harrastajien ja asiantuntijoiden kanssa kehitetty ohjelma on saanut nimekseen Batmanin treeni-ohjelma.

NeilArey.com
NeilArey.com

Yksinkertaisessa ohjelmassa esitellään Batmanin lihaksista haaveileville oleellisimmat liikkeet, joilla lihakset saa aikaan. Yhdeksän eri liikettä sisältävä treeni on suoritettava vähintään kymmenen kertaa. Toki hyväkuntoiset voivat ahkeroida kierroksen läpi niin monta kertaa, että se tuntuu kunnolla lihaksissa.

Ohjelmassa yhdeksän liikettä suoritetaan toinen toisensa jälkeen ilman taukoa ja parin minuutin hengähdyshetki on vasta kierroksen jälkeen. Sitten kierros alkaa alusta ja sama toistuu kymmenen kertaa. Treenaamalla Batmanin ohjelman mukaisesti saa tuloksia aikaan, jotka ovat verrattavissa Gothamin mustaan ritariin. Ohjelman mukaisesti kannattaa treenata useampana päivänä viikossa, mikäli haluaa tuloksia aikaan.

Hauskoista kuntoilujutuistaan tunnettu NR Project on myös aiemmin julkaissut treeniohjelmia, joilla tavoitellaan fiktiivisten hahmon pullistelevia lihaksia. Fitness-sivujen tunnetuimmat treenit ovat muun muassa Zombie -eloonjäämistreeni, Supermario-treeni, Nälkäpeli-treeni ja Tähtien sota -aiheinen Storm Trooper-treeni. Hulvattomalta fitness-sivulta löytyy lajin harrastajille vähintäänkin mielenkiintoisia treenivinkkejä.