Villi huhu! Rihanna ja Leonardo DiCaprio seurustelevat?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Rihanna ja näyttelijä Leonardo DiCaprio ovat saaneet romanssihuhut liikkeelle. Parin viikon ajan pariskunta on pongattu useaan otteeseen yhdessä juhlien merkeissä. Äskettäin Playboy-kartanossa järjestetyissä juhlissa parin nähtiin suutelevan toisiaan.

TMZ-viihdesivuston mukaan pariskunta on hempeillyt julkisesti seurapiiritilaisuuksissa. Äskettäin molemmat osallistuivat ystävänsä syntymäpäiväjuhliin, jotka järjestettiin Playboy kartanossa. Juhliin osallistuivat myös tähdet Hilary Duff, Tom Hardy ja Paris Hilton.

Juhlijoiden mukaan pariskunta oli toistensa pauloissa koko illan ja he suutelivat vieraiden nähden. Pariskunnan romanssista on huhuttu jo uudestavuodesta lähtien, sillä Rihanna vietti vuodenvaihdetta Saint Bartsissa Leonardo DiCaprion isännöimissä juhlissa.

Toistaiseksi kumpikaan tähdistä ei ole kommentoinut romanssihuhua. On hyvin mahdollista, että he pitävät vain hauskaa toistensa kanssa, eikä kyseessä ole mitään vakavampaa. Olisi mielenkiintoista nähdä millainen suhde näiden kahden välille kehkeytyisi, sillä Rihanna on aiemmin deittaillut vain räppäreitä ja DiCaprio on tunnettu huippumallina työskentelevistä tyttöystävistään.