Liam Neeson soitti uhkauspuhelun kollegan exälle: ”Katkaisen kätesi… hitaasti”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Maggie Grace oli vieraana Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa. Hän kertoi, että Liam Neeson on soittanut kerran hänen ex-poikaystävälleen pilapuhelun, jossa hän ojentaa huonosti Gracea kohtaan käyttäytynyttä nuorukaista.

Gracella oli kopio nauhoitetusta pilapuhelusta. Puhelussa Neeson kertoo olevansa Brian Mills ja uhkailee poikaa. Hän kertoo, että hänellä on tietynlaisia taitoja ja hän voisi satuttaa Gracen ex-poikaystävää. Jos poika tekisi vielä yhdenkin virheen hän tulisi murtamaan pojan käden hitaasti.

Maggie Grace kertoo, että hänellä on läheinen suhde Liam Neesoniin ja mies on kuin isä hänelle. Neeson on todella huolehtivainen ja suojeleva ja sen vuoksi halusikin tehdä kyseisen pilapuhelun pojalle kuultuaan, miten hän oli särkenyt Gracen sydämen. Ex-poikaystävä ymmärsi kuitenkin tilanteen pilaksi ja ryhtyi nauramaan jo puhelun aikana.