Chrissy Teigen nettipilan kohteeksi – kuvat leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden 2015 palkintogaalakausi avattiin Golden Globesin toimesta, kun sadat näyttelijät ja muusikot kokoontuivat Los Angelesiin. Palkintojen julkistamishetkellä voittajaa sekä hänen perhettään monesti kuvataan, että kameraan saadaan taltioitua aitoja reaktioita ja onnen kyyneleitä.

Twitter
Twitter

Supermalli Chrissy Teigen on nyt saanut Twitterin kuhisemaan kuvalla, joka hänestä otettiin sillä hetkellä, kun hänen miehensä John Legend palkittiin. Chrissy Teigen on kuvassa purskahtamassa itkuun, mutta hänen ilmeensä sopisi moneen muuhunkin tilanteeseen, ja siitä sosiaalisen median virtuoosit ovat ottaneetkin hyödyn irti.

Hänen kuvaansa on jaettu monia kertoja mitä hauskemmilla kuvateksteillä. Myöhemmin, kun Teigen huomasi kuvansa leviävän kulovalkean tavoin, hän vastasi Twitterissä, että on pahoillaan ettei harjoitellut itkevää ilmettään. Sen jälkeen Chrissy Teigen julkaisi vielä Instagramissa kuvan, jossa hän ja hänen miehensä John Legend koittavat luoda tilanteen uudelleen samoilla ilmeillä.

Et bilde publisert av @chrissyteigen