Uskomaton näky! Jääkiekkoilija tyrmäsi itsensä poikittaisella mailalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekossa monet rangaistuksista aiheuttavat runsaasti keskustelua puolesta ja vastaan, sillä tuomareiden amatöörimäisyys on vakiopuheenaihe niin Liigassa kuin muillakin tasoilla. Nyt videolle on tallentunut hyvin poikkeuksellinen tilanne, jossa jääkiekkoilija antoi itselleen melkoisen iskun.

YouTube
YouTube

Kyseessä oli ilmeisesti juuri jäähyn saanut ja jäähyaitioon luistelemassa ollut pelaaja, joka päätti purkaa hieman turhautumistaan lyömällä mailalla kaukalon sivuplekseihin. Se onnistui kuitenkin hieman toisin kuin pelaaja suunnitteli, sillä maila tarttui plekseihin ja jumiutui siihen hetkeksi kiinni.

Mokan seurauksena kiekkoilija luisteli suoraan päin omaa poikittaista mailaansa ja kaatui saman tien maahan. Hän yritti nousta ylös, mutta isku oli ilmeisesti liikaa. Tästä poikittaisesta tuskin tuli enää toista jäähyä.