Missiskandaali! Miss Israel ja Miss Libanon samassa selfiessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuoret ihmiset ovat kautta maailman tunnetusti merkittävästi suvaitsevampia ja avoimempia kuin vanhemmat ja konservatiiviset vanhempansa. Nyt Miss Universum -kilpailuista on syntynyt yllättäen skandaali, kun Miss Israel ja Miss Libanon poseerasivat Instagramissa samassa valokuvassa.

Good morning from us! Miss Japan , miss Slovenia, miss Lebanon & I @missunews @missuniverse @beautyschoolbs @belezasdouniverso @missuniversusa @miss_israel #miami #mu2014 #missisrael #loveisrael #MissIsraelUniverse #missuniversemiami

A photo posted by Doron Matalon (@doronmatalon) on

Miss Israel Doron Matalonin verkossa julkaisema valokuva on nyt synnyttänyt diplomaattikriisin, koska libanonilaiset eivät sulata sitä, että Gazan kansanmurhasta syytetyn Israelin missikaunotar poseeraa samassa kuvassa arabimaan missikaunottaren kanssa. Miss Libanon Saly Greige on kiistänyt suostuneensa poseeraamaan kohukuvassa maansa verivihollisen edustajan kanssa ja väittää Matalonin ”photobombanneen” itsensä kuvaan kanssaan.

– Olin kisojen ensimmäisestä päivästä lähtien hyvin tarkka, että en päätyisi samaan kuvaan Miss Israelin kanssa, vaikka hän yritti useita kertoja saada minua samaan kuvaan. Olin poseeraamassa Miss Japanin ja Miss Slovenian kanssa, kun Miss Israel ilmestyi paikalle, otti selfien ja julkaisi sen sosiaalisessa mediassa, Miss Libanon Saly Greige kirjoitti Facebookissa.

Libanon ja Israel olivat viimeksi aseellisessa konfliksissa vuonna 2006, ja siitä saakka maiden rajalla on ollut pienempiä yhteenottoja. Nyt Libanonissa vaaditaan, että Greigeltä tulee riistää hänen missitittelinsä kuvan vuoksi. Samassa Miamissa ikuistetussa valokuvassa poseeraavat myös Miss Japani ja Miss Slovenia.

Julkaisu käyttäjältä Saly Greige.